Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - یک منبع آگاه گفت: تا نیمه مرداد ماه سال جاری بیش از 240 میلیارد تومان مجموع حقوق و مطالبات کارگران آذرآب پرداخت شده است و می‌خواهیم با رونق تولید در این کارخانه مشکلات را رفع کنیم.
به گزارش خبرگزاری آریا، در پی اعتراضات کارگران شرکت آذرآب سازنده تجهیزات صنعتی نفت و گاز و پتروشیمی و نیرو برخی از مقامات وارد این مسأله شده و از جمله محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز گذشته در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه خبر به صورت زنده اعلام کرد بانک کشاورزی تعهد داده که حقوق معوقه کارگران را با کمک سایر دستگاه‌ها بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین امروز احمد قلعه‌بانی رئیس هیأت مدیره شرکت آذرآب ، اعلام کرده است: بقیه حقوق مرداد ماه کارگران آذرآب ظرف دو روز آینده پرداخت می‌شود و حقوق شهریور آنها نیز تا دو ماه آ‌ینده پرداخت خواهد شد.
وی همچنین با تأکید بر اینکه در حال حاضر فقط 15 درصد از ظرفیت کارخانه عظیم تجهیزات‌سازی آذرآب فعال است،‌گفت: امیدواریم با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای امروز که برای داخلی‌سازی تجهیزات شرکت‌های پتروشیمی با شرکت آذرآب و ماشین‌سازی اراک منعقد شده این ظرفیت بین 7 تا 8 درصد تکمیل شود و رونق نسبی به این کارخانه برگردد.
در این زمینه خبرنگار فارس در گفت‌وگو با یک منبع آگاه مطلع شد 31 درصد از سهام شرکت آذرآب از بهمن سال 96 در قالب یک فعل و انفعال و معامله‌ای که با شرکت کارگزاری زیرمجموعه بانک کشاورزی انجام شده بود در وثیقه آن کارگزاری قرار گرفته بود که بعداً به دلیل عدم ایفای تعهدات از سوی طرف معامله به اجبار و از روی اکراه این 31 درصد سهام به شرکت کارگزاری بانک کشاورزی منتقل شد.
* بانک کشاورزی دو بار سهام آذرآب را برای فروش گذاشته اما خریداری پیدا نشده است
این منبع آگاه گفت: بانک کشاورزی چون یک بانک دولتی است از نظر قانونی نمی‌تواند مالک 31 درصد سهام آذرآب شود و یا آن را خریداری کند اما به اجبار در یک معامله‌ای این 31 درصد سهام توسط یکی از شرکت‌های زیرمجموعه بانک تملک شده است.
این منبع آگاه با بیان اینکه مأموریت بانک کشاورزی ارتباطی به حوزه فعالیت شرکت آذرآب که ساخت تجهیزات سنگین صنعتی در صنعت نفت، پتروشیمی، گاز و نیروگاهی است ندارد،‌گفت: تاکنون دو بار این سهام را به مزایده گذاشتیم اما مشتری برای آن پیدا نشده است و امروز هم که سروصدای کارگران بلند شده و عده‌ای نیز دوست دارند این سروصدا پررنگ‌تر شود تا از این آب گل‌آلود ماهی بگیرند به هیچ وجه امکان حراج این سهام وجود ندارد و گرنه بانک کشاورزی هیچ علاقه‌ای به داشتن 31 درصد سهام آذرآب ندارد.
وی با بیان اینکه شرکت آذرآب شرکت خوب و معتبری است گفت: کارگران شریف که از قشر زحمتکش هستند، قدری تحمل داشته باشند و مجموعه مدیریت شرکت تلاش می‌کند که این مسأله را سروسامان دهد و ما در چارچوب مقررات بانکی از آذرآب حمایت می‌کنیم اما بانک کشاورزی از نظر قانونی بانک عامل برای شرکت آذرآب نیست و در حال حاضر این شرکت از بانک‌های دیگر تسهیلات دریافت کرده است.
این منبع آگاه تاکید کرد: سهام آذرآب به بانک کشاورزی واگذار نشده بلکه به ناچار در پی عدم ایفای تعهدات طرف معامله با یکی از زیرمجموعه‌های بانک تملک شده است.
وی همچنین تأکید کرد: تاکنون و طی دو سال گذشته مجموعه شرکت تلاش کرده است حقوق کارگران را بپردازد و مطالبات و حقوق کارگران تا نیمه مرداد ماه هم پرداخت شده است. در حال حاضر کارگران یک و نیم ماه طلب دارند که امیدواریم با صبر آنان و تلاش دست‌اندرکاران حقوق کارگران به زودی تأمین و پرداخت شود./ فارس
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۳۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:‌ بیش از ۹۹ درصد سهام بانک رفاه کارگران در اختیار سازمان تامین اجتماعی است در حالی که سقف سهم این سازمان در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، بر اساس گزارش این نهاد نظارتی سقف سهم سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است در حالی که بیش از ۹۹ درصد سهام این بانک در اختیار سازمان تامین اجتماعی است.

بر اساس این گزارش سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه کارگران مکلف بوده اند که سهام مازاد بر ۳۳ درصد را واگذار نمایند اما تاکنون اقدامی در این خصوص  صورت نگرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!