Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - سارا محسنی؛ با رونق‌گرفتن بورس، شرکت‌های مرتبط با این بازار نیز با اسقبال زیادی مواجه‌شده و فعالیت خود را افزایش داده‌اند. ازجمله شرکت‌های مرتبط، کارگزاری‌ها هستند که اشخاص می‌توانند با مراجعه به آنها، کدبورسی دریافت‌کرده و اقدام به سرمایه‌گذاری کنند.

کارگزاری آگاه، دومین کارگزاری بزرگ کشور بوده که 16 تا17درصد از ارزش معاملات آنلاین در بازار را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در روزهای اخیر، کاربران این کارگزاری با مشکلاتی مانند عدم امکان خرید یا فروش سهم به دلیل سرعت پایین سایت و حتی در برخی از موارد، بازنشدن سایت کارگزاری آگاه از ابتدای کار، مواجه‌شده‌اند.

در رابطه با این موضوع، با امید قربانی، مدیر مارکتینگ کارگزاری آگاه به گفت‌وگو نشستیم.

وی در رابطه با شرایط این روزهای بازار سهام گفت: درحال حاضر، ورود به بورس و استقبال از آن به صورت انفجاری درحال رشد است. افراد به نهادهای مرتبط با بورس از جمله کارگزاری‌ها و دفاتر پیشخوان مراجعه می‌کنند.  

وی افزود: فشاری که برای ورود به بورس رخ داده‌است، نهادهای مختلفی را درگیر می‌کند. بازار در چند‌ماه اخیر، در ابعاد مختلف دچار مشکل شده‌است، ازجمله هسته معاملات که بسیاری از مشکلات مربوط به آن است.

قربانی اضافه کرد: برای مثال، جابه‌جایی ساعت‌های عرضه اولیه و ارائه آنها در ساعت‌های خارج از بازار مربوط به عدم کشش هسته معاملات است. سامانه سجام یا اولین درگاه ورود به بورس به صورت مکرر دچار مشکل شده‌است. البته وعده برطرف‌کردن مشکلات با امکان احراز هویت آنلاین در سیستم‌های جدید داده شده‌است.

مدیر مارکتینگ کارگزاری آگاه تصریح‌کرد: عمده فشار ورود به بورس متوجه چند کارگزاری است که به دلیل ارائه خدمات مناسب، مورداستقبال قرار گرفته‌اند، است. اتفاقی که درحال رخ‌دادن بوده این است که، کارگزاری آگاه طی سه سال گذشته به اذعان سازمان بورس، بیشترین تعداد جذب کد بورسی را داشته‌است.

وی افزود: هجوم به بورس که درحال رخ‌دادن است و به‌‌طور مرتب رکوردها را جابه‌جا می‌کند، ترافیک قابل‌توجه‌ای را متوجه کارگزاران می‌کند. موضوعی که مطرح‌‌بوده، ایجاد مشکلات برای دو کارگزاری که در رتبه‌های اول و دوم کشور قراردارند، است. اما این مشکلات، مقطعی است و البته نمی‌توان گفت که وجود ندارند.

قربانی اظهارداشت: ترافیک این روزهای بازار غیرعادی است. ورود به بورس باتوجه به عدم کشش رشد در بازارهای موازی، دعوت دولت از مردم به حضور در بورس و بسیاری از موضوعات دیگر، فشاری غیرعادی به کارگزارانی که در رتبه‎‌های بالا قراردارند و از 10 عدد، کمتر هستند، وارد می‌کند.

مدیر مارکتنیگ کارگزاری آگاه اضافه‌کرد: این مشکلات برای همه کارگزاری‌ها و به‌خصوص کارگزاری‌هایی که در رده‌های پایین‌تر قرار می‌گیرند، رخ می‌دهد. اما به دلیل اینکه فشار قابل‌توجه‌ای بر آنها نیست، مشکلات نیز مطرح نمی‌شوند.

وی افزود: بازارهای دیگر در سایر نقاط دنیا، مدت زمان بیشتری از سه ساعت را که در کشور ما وجود دارد، به خود اختصاص می‌دهند. ترافیک بازار باتوجه به مدت زمان آن، در مدت زمان سه ساعت‌و‌نیم به اشباع می‌رسد، اما سیستم‌های ما برای 24ساعت طراحی شده‌است و بایستی عملی را که در طولانی مدت صورت‌ می‌گیرد، در مدت زمان سه ساعت انجام‌دهد.

قربانی بیان‌کرد: بازارهای مدرن در دنیا، ظرفیت زیادی را دارا هستند و این امر، موجب هجوم مردم نمی‌شود. ما باید تابع وضعیت فعلی بازار بوده و در سه ساعت تراکنش‌ها را انجام دهیم. تمام مستنداتی که وجوددارد، نشان‌دهنده درگیری کارگزاری‌های برتر با این موضوع است.

مدیر مارکتینگ کارگزاری آگاه اظهارداشت: مشکل پیش‌آمده درخصوص سایت مربوط به حال‌حاضر نیست و به صورت مقطعی و باتوجه به مشکلاتی که وجوددارد، رخ داده ‌است. سعی بر سریع‌ترکردن فرآیند کدگیری و باثبات‌تر‌کردن سایت است. این امر که بایستی به انتظارات مشتری پاسخ داده‌شود، انکار نمی‌شود. اما درمواقعی اتفاقاتی رخ می‌دهد که از حوزه کنترل ما خارج‌است.

وی اضافه‌کرد: برای مثال تعداد مشتریانی که با کارگزاری آگاه درحال فعالیت هستند، زیاد است. هنگامی که هسته معاملات دچار مشکل می‌شود، بسیاری از این افراد، مطلع نمی‌شوند. به‌خصوص سرمایه‌گذاران جدید، هسته را نمی‌شناسند. این امر تاحدودی هم‌افزایی منفی درباره‌ کارگزاری ایجاد می‌کند. اگر کارگزاری، شناخته‌شده محسوب‌شود، این مشکلات نمایان‌تر است.

 روز پنج‌شنبه، مورخ 18 اردیبهشت ماه، توییتی توسط یکی از کاربران در کانالی تلگرامی منتشر شد. محتوای این توییت افشاشدن اطلاعاتی مانند نام، نام‌خانوادگی، کدملی و... 11هزار نفر از کابران کارگزاری آگاه بود. اما درنهایت، فردی که مدعی این موضوع شده‌بود، در توییتر پیام عذرخواهی خود را منتشر، و اعلام‌کرد که اطلاعات او اشتباه بوده‎‌است.

قربانی درخصوص این موضوع گفت: پس از انتشار این عکس، کارگزاری آگاه بیانیه‌ای را مبنی بر اهمیت حفظ امنیت اطلاعات کاربران و برطرف‌کردن مشکل منتشرکرد. باتوجه به اینکه در گذشته نیز، این فرد مسائل امنیتی سایت‌های برند دیگری را نیز منتشر کرده‌بود، صفحات مجازی فریب‌خورده و خبر را منتشر‌کردند.

مدیر مارکتینگ کارگزاری آگاه افزود: ما ازطریق تعدادی از هکرهای کلاه سفید، شروع به ارتباط‌گرفتن با این افراد کرده و درخواست مستندات را ارائه کردیم. بررسی‌های امنیتی نشان‌می‌دهد که شواهدی مبنی بر انتشار اطلاعات مشتریان وجود ندارد.

وی اضافه‌کرد: پس از درخواست مستندات و باتوجه به بررسی‌های صورت‌گرفته، مشخص‌شد که عکس‌هایی که این فرد، منتشر کرده‎‌، دستکاری شده‌است و واقعیت ندارد. با شخص موردنظر ارتباط را برقرار‌کرده و وی با اشاره به اشتباه فنی خود، عذرخواهی خود را در توییتر و کانال تلگرام منتشرکرد.

قربانی تصریح‌کرد: تمام مستندات به‌صورت مبسوط، به‌علاوه عکس در یک پست در بلاگی که برای کارگزاری آگاه است، منتشر خواهیم‌کرد و در شبکه‌های اجتماعی نیز منتشر می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس اوراق بهادار کارگزاری آگاه شاخص کل بورس تهران امید قربانی ورود به بورس کارگزاری ها مدت زمان سه ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • صد و شصت و دومین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار