Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - این روزها نُقل بسیاری از محافل، مجامع و دورهمی های ایرانی، بحث و تبادل نظر راجع به وضعیت بازار سرمایه، رشد شاخص بورس و نیز آینده روشن سرمایه گذاری در این بازار است.
آگاه پرس– این روزها نُقل بسیاری از محافل، مجامع و دورهمی های ایرانی، بحث و تبادل نظر راجع به وضعیت بازار سرمایه، رشد شاخص بورس و نیز آینده روشن سرمایه گذاری در این بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شما نیز یا جزو آن دسته از افرادی هستید که به این بازار ورود کرده اید و هم اکنون نگران ریزش بازار در تمامی نمادها و کاهش ارزش سرمایه خود هستید، یا اینکه در گیرودار تصمیم گیری برای ثبت نام، دریافت کد بورسی و ورود بخشی یا تمام سرمایه خود به این دنیای جذّاب و پرهیجان هستید.
در هر صورت، پیشنهاد می گردد برای کاهش نگرانی و افزایش امید خود نسبت به آینده بازار بورس در ایران، ادامه این مطلب را به دقت مطالعه فرمایید.
«سبدگردانی اختصاصی» یکی از روش‌های غیرمستقیم سرمایه گذاری در بورس است. در این روش، مدیران متخصص و مجرب سرمایه گذاری متناسب با درجه ریسک‌پذیری و اهداف مالی هر شخص، اقدام به تشکیل سبدی از دارایی‌های مالی متنوع برای مدیریت سرمایه افراد می‌کنند.
در حال حاضر «شرکت سبدگردان آگاه» به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه آگاه با بهره‌مندی از مدیران سرمایه گذاری مجرب و با سابقه بیش از 12 سال مدیریت دارایی در بازار سرمایه، همچنان آماده مدیریت دارایی شما در بازار سرمایه است. مدیریت دارایی آگاه در طول 12 سال گذشته با کسب بیش از 40 هزار درصد بازدهی، همواره پُربازده‌ترین بستر سرمایه‌گذاری در ایران بوده است. این شرکت با اولویت حفظ امنیت سرمایه افراد، آمادگی پذیرش مدیریت سرمایه شما سرمایه‌گذاران ارجمند را دارد.
شایان ذکر است که حداقل سرمایه لازم برای سرمایه‌گذاری در سبدگردانی اختصاصی آگاه، مبلغ 7 میلیارد تومان است. اگر دارای این میزان سرمایه نیستید، جای هیچ نگرانی نیست؛ چرا که می‌توانید سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه گذاری آگاه را تجربه کنید.
سؤالات و ابهامات خود در خصوص سبدگردانی اختصاصی آگاه را می‌توانید با مشاوران سبدگردانی آگاه در میان بگذارید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سرمایه گذاری مدیریت دارایی بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • شهر و حیات مدنی