Web Analytics Made Easy - Statcounter

لنگرهمای آگاه یک صندوق درآمد ثابت و قابل معامله در بورس است که به سرمایه‌گذاران خود، سود نقدی ماهانه پرداخت می‌کند.

به گزارش برنا؛ صندوق سرمایه‌گذاری درآمد ثابت همای آگاه، از نوع صندوق‌های ETF یا همان قابل معامله در بورس است که پرداخت سود ماهانه دارد. صندوق همای آگاه، در تیر ماه 1400 توسط شرکت سبدگردان آگاه موفق به اخذ مجوز پذیره‌نویسی شد تا تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار و بر اساس مقررات، اساسنامه و امیدنامه فعالیت خود را آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیره‌نویسی این صندوق از  19 تیرماه آغاز شده و تا 22 تیر ادامه خواهد داشت. 

ارزش مبنای هر واحد سرمایه‌گذاری همای آگاه 10.000 ریال و حداقل میزان سرمایه‌گذاری در آن بر طبق الزام سازمان بورس و اوراق بهادار مبلغ 500 هزار تومان است.

برای شرکت در پذیره‌نویسی این صندوق، شما می‌توانید با جست‌وجوی نماد «همای» در پنل معاملاتی کارگزاری خود به راحتی واحدهای صندوق را در ساعات معامله بازار، خرید نمایید.

بخش اعظم دارایی های این صندوق در اوراق مشارکت، سپرده‌های بانکی، گواهی سپرده بانکی و سایر اوراق بهادار با درآمد ثابت و بخش کمی از دارایی صندوق در سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس سرمایه‌گذاری می‌شود که همین امر موجب کم ریسک بودن این صندوق شده است.

معمولا افراد در صندوق‌های با درآمد ثابت با هدف کاهش ریسک و کسب سود بیشتر از سپرده بانکی سرمایه‌گذاری می‌کنند. این صندوق‌ها با تجمیع وجوه اشخاص و سرمایه‌گذاری دارایی‌ آن‌ها در اوراق با درآمد ثابت، اطمینان خاطر بیشتری را برای سرمایه‌گذار ایجاد می‌کنند تا با خیال راحت‌تری از سود بازار سرمایه بهره‌مند شود.

بعضی از صندوق‌های درآمد ثابت، پرداخت سود دوره‌ای نیز دارند. صندوق همای آگاه نیز که از همین دست صندوق‌ها بوده و تقسیم سود ماهانه دارد. در نتیجه می‌توان گفت با سرمایه‌گذاری در صندوق همای آگاه شما یک سرمایه‌گذاری کم‌ریسک را همراه با دریافت سود ماهانه انتخاب می‌کنید.

مزیت‌ دیگر صندوق‌های درآمد ثابت این است که این صندوق‌ها همانند سپرده‌های بانکی از ریسک سرمایه‌گذاری پایینی برخوردارند اما به دلیل آنکه بخشی کمی از دارایی صندوق در سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس سرمایه‌گذاری می‌شو؛د سود بیشتری نسبت به بانک کسب خواهند نمود.

از جمله مزیت‌های دیگر صندوق‌هایی مانند همای آگاه که درآمد ثابت و قابل معامله در بازار هستند در مقایسه با باننک، عدم جریمه برداشت زود هنگام است و شما به راحتی میتوانید در هر زمان از طریق سامانه معاملاتی خود اقدام به فروش واحدهای خود نمایید و سرمایه خود را برداشت کنید.  

در بالا ترکیب دارایی یک صندوق سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت را عنوان کردیم. گفتیم که این صندوق‌ها طبق الزام سازمان بورس و بر اساس امید نامه خود موظف هستند بخش اعظم دارایی‌های خود را به خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت اختصاص دهند. به همین منظور ترکیب دارایی همای آگاه نیز حداقل 90% از کل دارایی‌ها، اوراق با درآمد ثابت و حداکثر 5% آن، سهام و حق تقدم سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس است.

در آخر موارد زیر را می‌توان به عنوان مزایای صندوق همای آگاه جمع‌بندی نمود:

پرداخت سود نقدی ماهانه: سود نقدی ماهانه یکی از مهمترین مزیت‌های صندوق همای آگاه است. این سود به صورت ماهانه و در آخرین روز هر ماه به سهامداران پرداخت می‌شود. امنیت سرمایه: به این علت که همای آگاه صندوق درآمد ثابت و بسیار کم ریسک است جایگزین مناسبی برای سپرده بانکی به حساب می‌آید. سهولت خرید: به این علت که همای آگاه صندوق قابل معامله در بورس است نحوه خرید و فروش آن بسیار ساده است. از طریق سامانه معاملاتی کارگزاری‌ها و بدون ماندن در صف خرید و فروش و تنها با سرچ نماد «همای» می‌توانید نسبت به خرید و فروش آن اقدام کنید. قابلیت نقدشوندگی بالا: به علت وجود رکن بازارگردان در صندوق همای آگاه، این صندوق از قابلیت نقدشوندگی بالایی برخوردار است.

گفتنی است که برای شرکت در پذیره‌نویسی صندوق همای آگاه داشتن کد بورسی الزامی است. در صورت داشتن کد بورسی، کافی است در تاریخ پذیره‌نویسی، با ورود به سامانه معاملاتی کارگزاری خود و با جست‌وجوی نماد «همای» برای پذیره‌نویسی در صندوق ETF همای آگاه اقدام کنید. در صورت نداشتن کد بورسی نیز می‌توانید با مراجعه به سایت آگاه اکسپرس به سادگی کد خود را دریافت کنید و پس از آن پذیره‌نویسی را انجام دهد.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صندوق سرمایه گذاری پذیره نویسی همای آگاه صندوق همای آگاه قابل معامله درآمد ثابت اوراق بهادار سرمایه گذاری درآمد ثابت پذیره نویسی صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر

به گزارش همشهری آنلاین، روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ اکرانی خصوصی از فیلم «مست عشق» در موزه سینما تدارک دیده شده بود تا سازندگان این فیلم سینمایی میزبان برخی از چهره‌های حوزه مولوی‌شناسی و شمس پژوهی و شاهنامه‌پژوهی همچون محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزاری و نیز بزرگان دیگری همچون ژاله آموزگار (پژوهشگر فرهنگ و زبان‌های باستانی)، عبدالمجید ارفعی (متخصص زبان‌های باستانی و مترجم خط میخی عیلامی)، احمد محیط طباطبایی (رییس ایکوم)، لوریس چکناواریان (آهنگساز و رهبر ارکستر)، یونس شکرخواه (متخصص علوم ارتباطات) و حجت‌الله ایوبی (رییس سابق سازمان سینمایی و کمیسیون ملی یونسکو) شدند.

در میان این چهره‌های فرهنگی و هنری، محمدعلی موحد به تماشای فیلم نشست.

پشتوانه سینمای ایران ادبیات فاخر و گنج معنوی آن است از راست: لوریس چکناواریان، محمدعلی موحد و میرجلال‌الدین کزازی

در ابتدای این مجلس و پیش از نمایش فیلم، حجت‌الله ایوبی در سخنانی کوتاه گفت: ملت ایران یک بدهی به دنیا داشت و دنیا هم یک مطالبه بزرگ از ما. سینمای ایران که جزء سینماهای برتر جهان است باید کاری را برای حضرت مولانا و شمس انجام می‌داد.

او با تاکید بر اینکه خودش فیلم را ندیده است، ادامه داد:‌ من این تلاش و عزم را گرامی می‌دارم بویژه آنکه بارها از زبان بزرگان جهان شنیدم که چه معمایی در سینمای ایران وجود دارد که با وجود حداقل امکانات این چنین درخشان است؟ به نظر بنده، راز و رمز این موفقیت در این سالن حاضر است؛ پشتوانه سینمای ایران ادبیات فاخر و گنج معنوی آن است که در هیچ کجای جهان وجود ندارد. سینمای شاعرانه ایران مرهون بزرگانی است که امروز در اینجا نشستند و آقایان فتحی، توحیدی و دیگر هنرمندان در این فضا تنفس کردند و با محمدعلی موحد زندگی کردند. فیلم و نگاه آن‌ها عطر و رنگ موحد و کزازی و شفیعی کدکنی و بزرگان دیگر را می‌دهد. من این عزیزان را به "نام" و بدون لقب صدا کردم چون استاد شفیعی کدکنی در آخرین شماره مجله «بخارا» زیبا گفته است که محمدعلی موحد بالاترین لقبش در همین است که «محمدعلی موحد» است و لقب و پسوند و پیشوندی برازنده او نیست. این برای بقیه اساتید هم صدق می‌کند.

ایوبی افزود: یقین دارم که استقبال فراوان مخاطب آغاز راهی است که باز هم از مولانا و شمس سخن گفته شود.

سپس فرهاد توحیدی - فیلمنامه‌نویس «مست عشق» بیان کرد: نوشتن فیلمنامه این کار در کنار جناب آقای فتحی حدود سه سال و اندی طول کشید و در طول نوشتن متن، سایه معنوی دکتر موحد بر سر این کار بود.

او با اشاره به شیوه روایت فیلم گفت:‌ من به عنوان یک معلم کوچک فیلمنامه‌نویسی عرض می‌کنم که سال‌هاست در میان همکارانم و بخصوص در میان جوانان علاقه‌مند به فیلمنامه‌نویسی اشتیاق زیادی برای گذر و عدول از نوشتن فیلمنامه به سبک و سیاق کلاسیک در چهارچوب شاه‌پیرنگ می‌بینم. آن‌ها بسیار دوست دارند که فیلمنامه‌نویسی متفاوت را با روایت‌های موازی تجربه کنند و برای یادگیری تکنیک داستان‌گویی در فیلمنامه نویسیِ آلترناتیو، طبیعتاً به ادبیات فیلمنامه‌نویسی ترجمه شده رجوع می‌شود.

ژاله آموزگار

این در حالی‌ است که بخت بزرگ بنده و آقای فتحی این بود که در این کار برای سازماندهی روایت‌های موازی از دل آثار مولانا و مثنوی استفاده کردیم. شاید بی‌راه نباشد که بگویم یکی از اولین کسانی که داستان‌گویی به این شیوه را ابداع کردند حضرت مولانا بود و البته پیش‌تر از او عطار و سنایی هم چنین تجربه‌ای داشتند.

توحیدی ادامه داد: کوشش ما این بود از آن میراثی که حضرت مولانا و دیگران در روایت‌گری به جا گذاشتند و بزرگان امروز ادبیات ایران در کتاب‌های خود شرح دادند، استفاده کرده باشیم و امیدوارم آنچه بر پرده خواهید دید گوشه کوچکی از انتظارات شما را برآورده کند.

جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم

در پایان حسن فتحی - کارگردان «مست عشق» که از سر فیلمبرداری سریالش خود را به این برنامه رسانده بود - متنی را قرائت کرد که به این شرح بود: «همه ما آدم‌ها بی‌آنکه خواسته باشیم، متولد می‌شویم و طنز قضیه در این است که چه بخواهیم و چه نخواهیم، متولد شدن ما با نوعی مسئولیت اخلاقی همراه است؛ مسئولیتِ اینکه اوضاع جهانی را که لُملُمه می‌زند از حرص و طمع و کشتار و ویرانی، با افعال خودمان سیاه‌تر از آنچه که هست نکنیم. پیام شیرین و شکّرین شمس و مولانا در این زمانه تلخ‌کامی و خشونت و نفرت‌پراکنی، می‌تواند بارقه امیدی باشد برای ما ساکنانِ به عادت و روزمرگی گرفتار شده‌ی این روزگار تا شاید با پرهیز از خودشیفتگی و افکار خشک و تنگ‌نظرانه در افعال و کردار خودمان تأمل و نواندیشی و تجدیدنظر کنیم.

حسن فتحی

این اثر سینمایی بی‌هیچ تفاخری برگ سبزی تحفه درویش و نمایش قطره‌ای از دریای بیکران اندیشه‌های عرفانی است.»

در همین زمینه میرجلال‌الدین کزازی؛ استاد زبان و ادبیات فارسی و شاهنامه‌پژوه در حاشیه اکران خصوصی «مست عشق» برای ادیبان و چهره‌های فرهنگی درباره این فیلم اظهار کرد: از نگاهی فراخ و فراگیر، دید و داوری من درباره این توژینه داستانی یا فیلم این است که دست‌اندکاران و پدیدآورندگان آن در کار هنری که می‌خواسته‌اند کرد، کامدار بوده‌اند. توانسته‌اند به آن آماج‌ها و آرمان‌هایی که در سر می‌پرورده‌اند، دست بیابند. از این دید این فیلم یکی از اندک فیلم‌هایی است که من از دیدن آن، از آغاز تا انجام فیلم، شادمان و خشنود بودم.

او افزود: آن دریافتی که این هنرمندان از چهره‌ مولانا و منش و کنش او داشته‌اند، در بخشی گسترده در این آفریده هنری بازتاب یافته است. دم‌های دلپذیری را من به هنگام دیدن فیلم گذرانیدم اما چند ویژگی بیشتر بر من کارگر افتاد؛ بجز کارگردانی که هر چه در فیلم می‌گذرد به راستی به گونه‌ای به او بازمی‌گردد زیرا اوست که سررشته‌ها را در دست دارد، خُنیا یا موسیقی فیلم بسیار بشکوه، کارساز و اثرگذار بود، به همان سان فیلم برداری آن. سه دیگر، آوابرداری این فیلم. از دید فنی این سه، نمود بیشتری در چشم من داشت.

کزازی درباره گفت‌وگوهای بین شمس و مولانا که از دید برخی، شاید برای مخاطب عام دیریاب‌تر باشد و اینکه آیا فیلم توانسته شمایی از مولانا و شمس را به مخاطب عام‌تر معرفی کند، گفت: بیشینه این گفت‌وگوها چون از آبشخورها ستانده شده بود، از ویژگی‌های بسیار پسندیده فیلم شمرده می‌شود اما زبان فیلم، شاید ناچار بوده‌اند من داوری نمی‌کنم، با زبان روزگار مولانا همیشه سازگار نبود، شاید می‌خواسته‌اند که بیننده امروزین بتواند پیوند بیشتری با فیلم بیابد. ببیننده‌ای که با ادب پارسی و زبان مولانا به بسندگی آشنا نیست.

کد خبر 849267 منبع: ایسنا برچسب‌ها کارگردانان سینمای ایران خبر مهم پارسا پیروزفر بازیگران سینما و تلویزیون ایران مولانا سینمای ایران شهاب حسینی (بازیگر)

دیگر خبرها

  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر
  • ورود هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • معافیت ویژه مازندران در پذیره اجاره موقوفات