Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین پور گفت: افزایش سرمایه بیش از 1000 درصدی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) از جمله این اقدامات بوده است که با استقبال سهامداران خرد و فعالان بازار سرمایه نیز همراه شد.

امان الله حسین پور نماینده مردم اسفراین در گفت‌وگو با خبرنگار رفاهی و آسیب‌های اجتماعی خبرگزاری برنا؛ با اشاره به اقدامات و عملکرد زیرمجموعه‌های بزرگ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم، اظهار کرد: افزایش سرمایه بیش از 1000 درصدی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) از جمله این اقدامات بوده است که با استقبال سهامداران خرد و فعالان بازار سرمایه نیز همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت تعاون علاوه بر انجام وظایف ذاتی خود بخش بزرگی از اقتصاد و اشتغال کشور را در اختیار دارد، تصریح کرد: شرکت‌های سرمایه‌گذاری تابعه تامین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی عملکرد مثبتی در این مدت داشته‌اند و علیرغم شرایط دشوار اقتصادی، گزارش‌های مالی آنها از سودآوری مناسب حکایت دارد که در کنار تجدید ارزیابی‌ها به افزایش سرمایه آنها انجامیده است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در انتصاب مدیران زیرمجموعه‌های اقتصادی وزارت تعاون در کنار پارامترهایی چون پاکدستی، تعهد و جوانگرایی به تخصص و کارآمدی آنها نیز توجه لازم شده است، اضافه کرد: امروز در شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و سایر زیرمجموعه‌ها شاهد حضور مدیرانی هستیم که از دانش، تجربه و سابقه روشنی در حوزه اقتصادی و به‌ویژه بازار سرمایه برخوردارند.

حسین پور با اشاره به اینکه رکود بازار بورس از جمله مسایل و دغدغه‌های مهم بخش زیادی از مردم طی یک سال گذشته بوده است، گفت: در کنار سیاست‌های حمایتی که دولت می‌تواند برای رونق بورس و بهبود وضعیت سهامداران خرد اتخاذ کند؛ به‌کارگیری مدیران آشنا و دارای شناخت لازم از بازار سرمایه در مجموعه‌های بزرگ اقتصادی می‌تواند نقش مهمی در این زمینه داشته باشد که خوشبختانه این رویکرد را در انتصابات شرکت‌های بزرگ تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاهد هستیم.

وی با اشاره به اینکه عبدالملکی نیز شخصا به‌عنوان یکی از جوان‌ترین اعضای کابینه در حوزه اقتصاد مقاومتی صاحبنظر است، تاکید کرد: همانگونه که در برنامه‌های اعلامی وزیر محترم در جلسه رای اعتماد مطرح شد، ایشان نگاه مثبتی به ظرفیت‌های فراوان داخلی برای رفع مشکلات اقتصادی کشور به‌ویژه در حوزه ایجاد اشتغال دارد و عملکرد ایشان هم طی مدت مسئولیت، در همین جهت بوده است.

این نماینده مجلس ادامه داد: برخی از چالش‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله  افزایش بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی و عدم شفافیت در شرکت‌ها و صندوق‌های زیرمجموعه از ابرچالش‌های اقتصاد کشور است که سال‌هاست درباره آن صحبت می‌شود و نباید با برخوردی غیرمنصفانه و غیرکارشناسی، این مسایل ریشه‌دار را به شخص وزیر یا مدیران وزارت تعاون که تنها چند ماه است در این مسئولیت‌ها قرار گرفته‌اند، ارتباط داد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه آقای عبدالملکی با توجه به اشراف بر حوزه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی راهکار‌های علمی و عملی برای رفع چالش‌های این وزارتخانه ارائه کرده است که در بخش اقتصادی نیز، رویکردهای مبتنی بر تخصص‌گرایی و شایسته‌سالاری در انتصاب مدیران صندوق‌ها و شرکت‌ها، شفافیت کامل و گزارش‌دهی به مردم و افکارعمومی را شاهد هستیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماینده مردم کار و رفاه اجتماعی دولت سرمایه تامین اجتماعی نماینده مردم در مجلس وزارت تعاون اقتصاد اشتغال بازنشستگی کار و رفاه اقتصاد مقاومتی مشکلات اقتصادی ایجاد اشتغال مجلس رفاه اجتماعی اقتصاد کشور وزارتخانه وزارت کار حجت الله عبدالملکی دولت سیزدهم کار و رفاه اجتماعی افزایش سرمایه بازار سرمایه وزارت تعاون صندوق ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۶۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است